Kehitä ja skaalaa Microsoft-liiketoimintaasi Tech Datan avulla.

 
 

Paranna liiketoimintaasi Microsoftin ja Tech Datan kanssa

Microsoftin CSP (Cloud Solution Provider) -ohjelma mahdollistaa ohjelmistojen myynnin palvelunaa. Tech Datan avulla voit luoda, laskuttaa ja hallita pilviratkaisuja ja palveluita nopeasti ja helposti.

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi Tech Datan avulla

Tech Datalla on paljon ainutlaatuisia resursseja, joiden avulla pilveen siirtyminen on helppoa. Laaja pilvipalveluvalikoimamme ja luokkansa paras alusta auttavat rakentamaan ja kasvattamaan pilviratkaisusi.

Pilvipalveluopas

Tutustu Tech Datan tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ryhdy helpommin Microsoftin pilvipalveluratkaisujen toimittajaksi.

Oletko valmis siirtymään pilvipalveluihin?

Oletko valmis siirtymään pilvipalveluihin?

Tech Datan Cloud Practice Builder -palveluna avulla voit arvioida valmiutesi pilvipalveluihin

Cloud Practice Builder
Osallistu tapahtumiimme

Osallistu tapahtumiimme

Tutustu Microsoft CSP:n ja Tech Datan erilaisiin webinaareihin, koulutustyöpajoihin ja muihin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Osallistu tapahtumiimme
Rekisteröidy

Rekisteröidy

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi ryhtyminen on helppoa Tech Datan kanssa. Asiakkuuden perustamiseksi sinun tarvitsee vain täyttää oheinen lomake.

Rekisteröidy nyt

CSP vs. perinteinen lisensointi

Jos Microsoft-asiakkaillasi on Open‑ tai SPLA (Services Provider License Agreement) ‑lisenssejä, haluat ehkä siirtää heidät kannattavampaan ja joustavampaan CSP-malliin. Tech Data tukee muutosta siinä tarvittavalla valmius-, liiketoiminta- ja markkinointisuunnittelulla. Syyt siirtyä muista lisenssimalleista CSP-ratkaisuun on esitelty seuraavana.

Open

Open-lisensoiti ei skaalaudu, CSP-malli on joustavampi. OFfice 365 on saatavilla molemmissa, mutta Open ei ole enää ainoa vaihtoehto.

SPLA

Molemmissa malleissa on kuukausilaskutus. Office SPLA:n kautta on tyypillisesti kalliimpaa, eikä se ole lisenssien kannalta toimiva valinta. CSP-ohjelman avulla voit tarjota Officea nykyisten palveluiden lisäksi.