Nykyaikaista SAP-ympäristösi tulevaisuutta varten

 
 

Pilvipalvelut ja hallitut palvelut

Pilvi on muuttanut muutakin kuin tapaamme toteuttaa ja hallinnoida IT-järjestelmiä: se on muuttanut jokapäiväisen liiketoiminnan ydintä ja lisäksi laskenut infrastruktuurikuluja.  Vuoteen 2025 mennessä SAP-asiakkaiden ympäri maailman on mukauduttava SAP-järjestelmien digimuutoksiin uusien liiketoimintamallien, toiminnan tehokkuuden ja asiakaskokemuksien mahdollistamiseksi. 

Kattava joukko asiantuntijapalveluita ja ‑ratkaisuja

Tech Datalla on kattava joukko asiantuntijapalveluita ja ‑ratkaisuja, joiden avulla voit luoda SAP on Azure ‑ratkaisuja ja enemmän arvoa asiakkaille. Näin voit tarjota asiakkaillesi uusia innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita, nykyaikaistaa IT-infrastruktuuria ja kehittää älykkäämpiä liiketoimintaprosesseja.

Tech Data ‑kumppanit voivat kehittää SAP on Azure ‑pilviratkaisun kautta liiketoimintaa

  • nykyaikaistamalla hosting-infrastruktuuria
  • siirtämällä SAP-työkuormia
  • luomalla uusia liiketoimintasovelluksia.

SAP on Azure ‑ratkaisumme on tarkoitettu erityisesti kumppaneille, jotka tuottavat hallittuja palveluja ja pilvikäytäntöjä yritysasiakkaiden kanssa. Ratkaisumme helpottaa SAP-työkuorman siirtämistä pilveen. Prosessi alkaa jo ennen myyntiä, jolloin asiakkaat sitoutetaan mukaan, jotta pilvipalveluihin siirtyminen olisi mahdollisimman kustannustehokasta.

Lataa opas

Ota selvää, miksi kannattaa ryhtyä Microsoftin pilvipalveluratkaisujen toimittajaksi Tech Datan kanssa

Tutustu Tech Datan valmiisiin Azure‑pohjaisiin kokoonpanoihin

Tutustu Tech Datan valmiisiin Azure‑pohjaisiin kokoonpanoihin

Yksinkertaisemmin, ketterämmin ja nopeammin markkinoille

Windows Server 2008 ja SQL Server 2008 tukien päättyminen

Windows Server 2008 ja SQL Server 2008 tukien päättyminen

Auta asiakkaitasi nykyaikaistamaan infrastruktuurinsa Azurella. Vähennä kuluja sekä lisää skaalautuvuutta ja joustavuutta, jotta asiakkaillasi on mahdollisuus muuttaa toimintansa mittakaavaa.

Lue lisää
Ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi ryhtyminen on helppoa yhdessä Tech Datan kanssa. Asiakkuuden perustamiseksi täytä oheinen lomake.

Rekisteröidy nyt