Auta asiakkaitasi nykyaikaistamaan infrastruktuurinsa ja vähentämään kuluja

 
 

Windows-palvelin ja SQL-palvelin

Windows Server 2008- ja SQL Server 2008-palvelinten tuki on pian loppumassa. Yritykset voivat altistua tietoturvahyökkäyksille, tai niillä voi olla vaikeuksia noudattaa alan säännöksiä, kuten GDPR-asetusta. Myös ylläpitokulut voivat nousta, kun asiakkaidesi on ylläpidettävä vanhoja laitteitaan ja ohjelmistojaan.

Asiakkaidesi IT-infrastruktuurien nykyaikaistaminen

Digitalisaatio on vakiintunut IT-alalla. Asiakkaidesi IT-infrastruktuurien nykyaikaistaminen lisää skaalautuvuutta ja joustavuutta, jolloin asiakkaillasi on mahdollisuus muuttaa toimintansa mittakaavaa nopeasti ja helposti. Yrityssovelluksien siirtäminen Microsoftin pilvipalveluun auttaa asiakkaitasi myös suojaamaan organisaatioitaan, turvaamaan infrastruktuuriaan ja ajanmukaistamaan teknologiansa.

Siirtymällä Azureen voit hyödyntää sisäänrakennettuja teknologioita suorituskyvyn parantamiseksi ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen pilvikulujen hallinnan ja optimoinnin. Samalla vähennät vuosittaisia kokonaiskuluja. Asiakkaat saavat jopa kolmen vuoden ajan ilmaisia tietoturvapäivityksiä. Nämä säästöt auttavat parantamaan tulosta ja vapauttamaan varoja innovaatioihin ja uusiin palveluihin kilpailukyvyn tehostamiseksi.

Lataa opas

Ota selvää, miten voit kehittää asiakkaidesi IT-infrastruktuuria.

Learn more about Microsoft Azure solutions

Learn more about Microsoft Azure solutions

Lue lisää
Osallistu tapahtumiimme

Osallistu tapahtumiimme

Tutustu Microsoftin CSP:n ja Tech Datan webinaareihin, koulutustyöpajoihin ja muihin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää
Ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi ryhtyminen on helppoa yhdessä Tech Datan kanssa. Asiakkuuden perustamiseksi täytä oheinen lomake.

Rekisteröidy