Palvelinkeskuksen nykyaikaistaminen – valmiina tulevaisuutta varten

 
 

Pilvipalvelulla ja hallituilla palveluilla on yhä tärkeämpi merkitys kasvavalle määrälle organisaatioita. Tech Data on suunnitellut ohjelman, jonka avulla yrityksesi voi siirtyä sujuvasti nykymallista tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaan, toimivaan pilvien ja palvelinkeskuksen malliin. Tällä tavoin voit täyttää asiakkaidesi tarpeet sekä ylläpitää ja kasvattaa omaa liiketoimintaasi.

Kattava joukko asiantuntijapalveluita ja ‑ratkaisuja

Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Microsoftin kanssa ja näyttäneet esimerkkiä pilvipalveluihin siirtymisessä ja esimerkiksi Microsoftin CSP ohjelmaan osallistumisessa. Palvelinkeskuksen nykyaikaistamisohjelma on osa kehitys- ja siirtymissuunnitelmamme seuraavaa vaihetta.

Ohjelma tarjoaa kumppaneille täydellisen prosessin konesalin siirtoa varten. Se alkaa nykyistevn valmiuksien arvioinnista, jota seuraavat siirtymä- ja optimointivaiheet.

Meillä on kokemusta, valmiudet ja mittakaavaetu, jotta voimme auttaa sinua muuttamaan palvelinkeskuksesi ja liiketoimintasi. Tech Datan avulla voit hyödyntää hybridi- ja hyper-mittakaavan pilvipalveluita. Autamme sinua säilyttämään nykyiset asiakkaasi ja nopeuttamaan uusien hankkimista liiketoiminnan kasvun vauhdittamiseksi.

Lataa opas

Ota selvää, miksi kannattaa ryhtyä Microsoftin pilvipalveluratkaisujen toimittajaksi Tech Datan kanssa

Windows Server 2008 ja SQL Server 2008 tukien päättyminen

Windows Server 2008 ja SQL Server 2008 tukien päättyminen

Auta asiakkaitasi nykyaikaistamaan infrastruktuurinsa Azurella. Vähennä kuluja sekä lisää skaalautuvuutta ja joustavuutta, jotta asiakkaillasi on mahdollisuus muuttaa toimintansa mittakaavaa.

Lue lisää
Osallistu tapahtumiimme

Osallistu tapahtumiimme

Tutustu Microsoftin CSP:n ja Tech Datan webinaareihin, koulutustyöpajoihin ja muihin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää
Ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Ryhdy Azure-pilviratkaisujen toimittajaksi

Microsoftin pilviratkaisujen toimittajaksi ryhtyminen on helppoa yhdessä Tech Datan kanssa. Asiakkuuden perustamiseksi täytä oheinen lomake.

Rekisteröidy